Mälaren runt, vin, korv och Girot.

Jag började väl dagen med ett varv runt Mälaren innan jag åkte hem till Patrik som hade dukat upp med ost, vin och korv. Tanken var att vi skulle kolla på girot också men nån hade gjort fel med vädret så det blev ingen sändning. All in på vin och ost alltså. Win! På min runda så träffade jag långcyklarparet Henrik och Åsa som var på väg mot Örebro. Sen träffade jag motvinden i Strängnäs som faktiskt följde med mig hela vägen hem. Halvvägs mellan Strängnäs och Enköping blev jag dödstrött, hungrig och dödsless på motvinden så jag sladdade in på 55:ans bar och åt en fralla och gubbdrack en kopp kaffe. Sen pep jag iväg igen, jag hade ju faktiskt en tid att passa. Efter ganska precis 7 timmar inklusive fika så stod jag i Patriks vardagsrum med ett glas vin i näven och hela ansiktet insmetat med brie. Mästarklass på den afterbiken.


Jag och björkarna, de jävlarna.


Henrik och Åsa på väg mot Örebro


Kaffestopp i motvinden.


Ost, vin, korv och girot i bakgrunden.

2 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Förlåt mig.

Åsa och Henrik sa...

Kul att se dig på vägarna. Hela vägen från Södertälje till Mariefred hade vi terroriserat några som var ute och träningscyklade genom att tävla lite mot dem. Antar att du passerade dem strax innan du såg oss.