King of the mountain!

Upptäckte Strava idag. Jag är antagligen först i VÄRLDEN med det. Det var ju riktigt kul! Hade bra fart i Dalkarlsbacken och lyckades klämma till med en KOM och petade ner Markus från Alviks cykel till en andraplats. Ha!

6 kommentarer:

Helena sa...

Jag blir bara stressad av Strava..hur genomför man ett vettigt träningspass när varenda kotte kör som skållade kottar i minsta lilla motlut? Det går ju inte att vara sämre. Så jag la ned, tills nu när sambon knep en KOM...måste prova...

Stefan Lindbäck sa...

Bara skit, drog på som attan i en backe på mallis. Klockan knäpptes skylt till skylt (som brukligt) blir knappast mer exakt än så. Strava tyckte jag var 35 sekunder snabbare...tack för den, men FEL!
Skit system....

Hasse sa...

Håller med Helena. Kul men blir lätt stressigt. Bör användas med måtta. :) //Sambon

Johan Mölleborn sa...

Ha ha, användas med måtta säger ni. Jag som satt hela kvällen igår och kollade upp KOM-backar i närområdet. :D
/J

mattel sa...

peka ut vilka backar du har KOM i så ska jag ta en sväng med bilen.. ;)

Elna Dahlstrand sa...

Välkommen till Strava. Älskar't!