Kändisspaning på Ekerö.

Kom hem från Paris sent igår och idag hämtade vi ungarna hos Lindas föräldrar. Helgen har varit helt suverän. Paris är för jävla mulligt. Men det är också helt förödande för fetman. Utan att ha vägt mig än så uppskattar jag att jag har gått upp 20 kilo.

Idag skulle jag hämta bilen som vi hade lämnat utanför Anias salong på Ekerö där Linda gjordes snygg till bröllopet. Jag tog självklart cykeln dit, och självklart passade jag på att ta en extrasväng. Jag hojade ut till Skå och vid Ica svängde jag vänster in på en väg som jag aldrig kört förut.

En härligt slingrande väg som gick mellan hästgårdar, syrénbuskar, ängar och snygga kåkar. Tyvärr gick det inte att få ihop en runda utan jag var tvungen att vända längst ut, och där visade sig att musikgubben Anders Bagges kåk låg. Värsta kändisspaningen alltså!
Bagge ba; "woho Bigmollo hojade förbi min kåk liksom!"Primatröjan är på.


Lite idyll med sladdspår.


Crisp med kortärmad regnjacka.


Anjas, där fruar blir snygga.

2 kommentarer:

Mikael Kippilä sa...

Tjena Johan.
Såg att du har kvar min blogg på gamla adressen...
Du kan väl uppdatera länken vid tillfälle :)

http://mikaelkippila.blogspot.se/

/ Micke

Mikael Kippilä sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.