Sista rundan på ön.

Det blev den rundan jag planerade imorse. Klostret i San Salvador via det gubbtäta torget i Petra. Vilken hit! Vägen ut till Petra skar rakt genom landskapet. Och på Torget blev man inte besviken. Tyska gubbar i drivor. I alla världens färger och storlekar. Sen satte vi fart mot San Salvador. Vi såg berget på några mils håll eftersom det är helt platt runt omkring. Stigningen var riktigt fin. 4,5 kilometer lång och 6,5 % lutning. Utsikten från toppen var helt makalös. Man ser nästan hela ön därifrån. Det är en sån stigning som man måste göra. Tolv mil slutade rundan på och det var med en liten tår i ögat som jag lämnade tillbaks hyr-Orbean. Jag är riktigt osugen på att åka hem imorgon. Men jag har redan bestämt att vi ska hit nästa vår också.


Mot Petra.


Nöjding. 


Vänta på mig!


Ett härligt gubb-exemplar.


Vi ska upp på knölen längst bort.


Uppe på toppen.


Utsikt över hela ön.

3 kommentarer:

Nypan sa...

Jävligt bra runda idag. På riktigt alltså.

Stefan Lindbäck sa...

Aha, dom har skruvat tillbaka skylten på toppen...kul, snart är jag också där...

Cyklistan sa...

Tack för så underbara foton!
Japp visst vill man dit igen!