Sol i alcudia!

Efter halv dags envist tjatande så fick jag till slut lämna sjukhuset i söndags kväll, på egen risk. När jag kom hem så regnade det, och även dagen efter. Men istället för att sitta och lipa på hotellet så hyrde vi bilar och körde samma väg som Mallorca 312. Vi tog ett snabbt kräkstopp vid kiosken där man kan svänga ner till Sa Calobra. Lisa uppskattade inte riktigt serpentinvägarna. Den här gången gick det att se genom tunneln i Puig Major så vi klarade oss från köra in bilarana i väggen. Sen rullade vi ner till mulliga Soller för fika. På hemvägen stannade vi på José L Ferrer i Binisalem och fyllde bilarna med vin.

Idag skiner solen och huvudet känns lite bättre. Direkt kom cykelsuget tillbaks. Så jag började pilla på hojen för att göra den körklar. Men nu såg jag att ena pedalen hade spruckit i crashen så nu får jag antingen hya cykel eller köpa nya pedaler. Men då gäller det att jag kan få på en hjälm på mitt elefanthuvud. Jag låter det vila en dag till sen blir det fullt spett i bergen igen.
5 kommentarer:

Katja sa...

Igenkännande faktor 100 (platser alltså). Glädjande att du är på bättringsvägen och att vinförrådet inte hunnit sina :)

STIZZE sa...

Tokgubbe, håll dig i trampbåten med solhatten på istället. Träning, bränna och skyddad skalle. Och en icke orolig familj. :)

mattel sa...

ultegra?!

Anonym sa...

Segt att vara där och inte kunna cykla men som de andra redan sagt. Krya på dig ordentligt och njut av solen om den nu bestämt sig för att visa sig igen.

Unknown sa...

Coolt med blod på vevarmen också.
Kötta hårt där nere, i solstolen då ;)