Bålsta med Nypan och pollen.

Det blev ingen Contirunda för mig idag. Mina cykelplaner gick inte riktigt ihop med resten av familjens planer. Istället fick jag sällskap av den stilige herr Nypan på ungefär samma runda som jag tog igår. Han visade en härlig liten backe som ligger i närheten. Det är inte omöjligt att jag kommer köra mig vimmelkantig i den nån vårkväll.

Idag var det sol i luften, och jättemycket pollen. Jag mår verkligen pissdåligt på våren när pollen härjar. Lungorna tappar förmågan att ta upp syre så hela kroppen känns trög och förstoppad. Som tur är så brukar det lösa sig i maj. Då har jag bara kliande ögon och täppt näsa. Tror jag måste trösta mig med påskgodis nu.

5 kommentarer:

Nypan sa...

Jag tyckte det var motvind hela rundan.

Katja sa...

drygt med pollen :/

Unknown sa...

Har du provat eller läst om luftrenare mot pollen?
Läs recensioner på vår sajt.

www.ultimair.se

Johan Mölleborn sa...

Det ska jag kika på. Tack för tipset!

Bjorre sa...

Jag vill oxå bli pollinerad av Nypan!