Det här med tid... +ANNAT

Den uppmärksamme kanske har märkt att bloggen har tappat tempo under våren. Det har liksom blivit lite för mycket med ungar, jobb, träning, bloggande och som grädde på moset, ett bröllop att rodda ihop. Dagarna rusar på och det känns som jag bara puttar sakerna framför mig.

Det har verkligen varit motsatserna vecka. I måndags tog jag en semesterdag för att jag läka ihop efter svensexan, i onsdags var jag och Linda och testade menyn för bröllopet och igår firade vi brorsans son Jocke som fyllde 20 år. Imorgon blir det cykling med Conti-gänget. Leo skrev att vi skulle hålla normalt distanstempo. Vilket skulle passa mig fint eftersom pollen gör kaos med mig just nu. På söndag har jag vaga planer på att cykla Mälaren runt. Vi får väl se hur det blir med det. Det är ju inte bara jag som bestämmer hemma...

En sista grej, håll ögonen på bloggen idag och under helgen. Det kommer upp nåt kul här snart.

3 kommentarer:

Helena sa...

Spännande spännande.

Har våren nått så långt att det börjar knoppas? I bland finns det fördelar att bo långt upp, fast det kommer ju det med.

Patrik Skolling Möller sa...

SINGOALLA !

Johan Mölleborn sa...

Helena, det knoppades ordentligt i helgen men nu är vi tillbaks till kallväder.

Patrik, BALLERINA!!