Svensexa i helgen. Mår som en räv..

Jag hade mina aningar att det skulle bli svensexa i helgen. Linda var overkligt positiv till att jag skulle cykla på lördagen och jag blev ännu mer misstänksam när hon ifrågasatte varför jag ville köra inomhus när det var +2 och regn. Efter en timme på Monarken, det som var mitt förra inlägg, så blev jag inkallad till grannen för att hjälpa till med att spika upp en planka. När jag kom tillbaks satt det 19 polare i uthuset. Sen körde vi igång. 30 timmar senare var jag hemma igen. Eller rättare sagt, spillrorna av mig. Jag är fortfarande trött och sliten och känner mig ungefär som på kontrollen i Castelnuevo Garfagnana på 1001 Miglia förra sommaren.

Foto: Anders Nypanson

Tack grabbar för en riktigt bra helg!
Om 9 dagar åker vi till Mallis. Nu kör vi!

5 kommentarer:

stefan carlsson sa...

trött men snygg.//stef

Cykelkatten sa...

underbart :D grymma vänner! säg hej om du cyklar förbi på Mallis!

Johan Mölleborn sa...

Stefan, tack! Bytte bilden till en actionbild nu.

Cykelkatten, när åker du dit? Jag åker nästa fredag.

Patrik Skolling Möller sa...

Den där är inte bara supergod. Den är nyttig också. ;)

Nypan sa...

Ha ha ha
Det var en resa som heter duga det.
Kul hade vi och trött är man väl fortfarande.