Tävling! Utlottning av startplats till GöteborgsGirot!!

I vintras vann jag en startplats till GöteborgsgirotÖijers julkalender. Nu har jag kommit på att jag inte har någon möjlighet att åka ner och köra det. Rätt floppigt. När man väl vinner nåt kul så kan man inte använda det. Men som sagt, jag tänkte lotta ut den startplatsen till någon annan som förhoppningsvis KAN köra loppet. Det är alltså landsvägsloppet vi snackar om.

Det jag vill att ni gör är att ni skriver en motivering till varför just DU ska få startplatsen. Maila den till bigmollo@hotmail.com Det premieras om ni ordvitsar eller använder göteborgshumor eller refererar till Göteborg, räkor, torsk, Glenn eller getter. Ja Göteborg helt enkelt. Jag väljer sedan ut de bästa bidragen och lottar mellan dom.

Jag åker till Mallis på fredag så jag tänkte att det här skulle vara klart innan dess. Så på torsdag kväll presenterar jag vinnaren. Se så, kör så det ryker!


4 kommentarer:

Hopyard sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
NLC sa...

Höll nästan på att skriva något om vandringspris men insåg sen att det blir svårt att återanvända startplatsen efter att loppet har gått...

Tille sa...

Har du åkt än?

Johan Mölleborn sa...

När som helst!