Sista passet innan Mallis!

Jaha då har det blivit dags för det sista passet innan Mallorca. Jag såg just att vi kommer få sällskap av Sean Kelly, Óscar Freire, Joan Horrach, Pedro Horrillo, Joseba Beloki och Fernando Escartín den första biten. De ska köra den korta varianten, tillsammans med nypan, och eftersom vi alla startar samtidigt så kommer jag kunna frottera mig med dessa storfräsare, inklusive nypan förstås. För han är nog den storfräsigaste som nånsin satt sina cykelskor på den ön.

Ikväll kommer det bjudas på en timme sweetspot, Gladiator och lite naket här ute i förorten. Jag hade tänkt köra en liten sväng ute först men precis när jag skulle sticka ut nosen för att känna av tempen så började det regna. Och eftersom cykeln är putsad och klar för resan så lät jag den vara. Monark to the rescue alltså.

Nu har jag också laddat GPSen med slingan för rundan. Klicka här så kan ni se vilken väg vi kör.


6 kommentarer:

Janne sa...

Lycka till! Kommer hålla tummarna under hela Tumba-rundan på lördag.

Pilen sa...

Lycka till Johan!

Johan Mölleborn sa...

Tack tack. Jag kommer köra så det ryker. Det hade varit toppen med en Pilen att ligga på rulle på. ;)

Nypan sa...

Jag misstänker att Sean Kelly och Oscar Freire avvaktade med sina anmälningar tills dom visste vilken runda jag skulle köra.
Ska bli fint det där :-)

Anonym sa...

Jag bodde på samma hotell som Sean förra veckan och träffade honom nästan varje dag i frukostmatsalen. Han verkade jobba för någon researrangör som cykelguide, Sport Active tror jag dom hette. Tyvärr vågade jag aldrig hälsa på honom dock. Han såg lite sliten ut och gick med en lätt hälta faktiskt. Skön runda Ni får, hoppas vädret blir bättre än vad prognosen säger just nu... Lycka till och kör så det ryker!

Unknown sa...

Hoppas att vädergudarna kommer på bättre tankar. Om inte så kan det iaf bli en episk misärrunda att blogga om och berätta om för barnbarnen. Kör så det ryker!

/DT