2011-års cykelplaner.

Nu börjar planen för det här nykläckta året bli klar. Jag har egentligen bara 2 mål för året. Vätternrundan och Paris-Brest-Paris. Vättern är väl inte så spännande i sig men nu tänkte jag spänna bågen och ta den på under 7,5 timmar. Det känns som en lagom utmaning att fräsa 30 mil i 41 km/h i snitt. Innan dess kommer jag ha kört minst en brevetserie och Vänern runt. Det verkar bli ett kul gäng som kör Vättern. Vi kommer nog få många bra rundor under våren.

Efter Vättern åker jag med familjen till Italien i 2 veckor och efter det börjar uppladdningen för Paris-Brest-Paris. Egentligen borde jag inte sätta något tidsmål för PBP, men det vore skoj att komma under 55 timmar. Jag körde på 61 timmar förra gången så det borde inte vara helt omöjligt. Jag missar tyvärr alla 100-milare tack vare Italienresan men det får jag ta igen på nåt annat sätt. Innan PBP tänkte jag försöka klara Rudolph Lewis Award på Mälaren Runt. Annars blir det ganska lugnt.

/J

12 kommentarer:

Tille sa...

Varför alla dessa "kortare" breveter? Ska det vara Vätternträning, eller?

Jag funderar på att bara köra enkel serie och istället fokusera på mulliga KBCK-rundor.

Vänern kanske man skulle köra, men risken är väl att Ari förstör den rundan.

Johan Mölleborn sa...

Jag kommer behöva köra mycket snabbcykling innan Vättern så de korta breveterna får bli mina mulliga KBCK-rundor.

Tille sa...

Jag fattar fortfarande inte.

Johan Mölleborn sa...

Jag vet att det är väldigt komplicerat. Vi får ta det på lördag.

Anonym sa...

Kul Johan, ser ut som att vi kommer ses några gånger under våren. Lycka till med träningen, du verkar om möjligt än mer fokuserad. :)

//Reimert

Johan Mölleborn sa...

Ja vi kommer nog vara ett gäng som lär känna varann ordentligt i år. :)
/J

STIZZE sa...

Inte ens en liten mtb tävling?

STIZZE sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Nypan sa...

Aha! Du tänker korta breveter som KBCK rundor? Ja, varför inte?
Fast själv skippar jag lätt den första 20 milaren, och kanske väntar till mars med den första.
/N

Tobbe Arnesson sa...

2012 ja ("planen för nästa år"), men hur ska du cykla detta år?

Johan Mölleborn sa...

Stizze, jag har varit lite sugen på att köra nåt lopp i långloppscupen. Får se hur det blir.

Nypan, vi kan nog klämma in några KBCK-rundor också.

Tobbe, nu är det ändrat. Nöjd?

Matilda sa...

41km/h under 30mil, säger stort lycka till och det kommer du greja lätt! Ge järnet nu!