Förkylt igen. Och ett litet styrketips.

Så där, då var jag förkyld igen. Inte jättemycket men tillräckligt för att ställa in dagens träning. Riktigt irriterande för jag var grymt sugen på dödstjugorna som jag skulle ha kört idag. Jag hoppas att förkylningen snor sig på så jag kan kör dem på måndag istället.

Hur som helst, jag tänkte inte bara gnälla. Jag vill också slå ett slag för en gammal hederlig styrkeövning, nämligen frivändningar. Jag har börjat pina kroppen med dem på morgonträningen och jösses vad de tar. Igår körde jag bara frivändningar och döds-mage. När jag vaknade imorse kändes det som att jag hade fått spö med en kratta. Så skynda er till gymmen och kör frivändningar nu. Själv ska jag kolla på nätet vilka solglasögon som gäller i år.

Obs, det är inte jag på bilden.

/J

7 kommentarer:

Anonym sa...

Tro faen det!
Med en sån kropp ryms du ju inte på hojen ju ;-)
Förkylningstider nu, många som delar ditt öde däribland undertecknad...
Kul att läsa din blogg...
/Mazze

Tille sa...

En räka som jag skulle gå av om jag kör frivändningar med en tops. Jag beställer en kratta direkt istället.

/T

Anonym sa...

Wow, vilken bajjlåda på den karln!!
Såg jag ut sådär skulle jag ha tanga jämt!

Tobbe Arnesson sa...

Det är Ronnie Coleman både i det här blogginlägget och det förra va? On and off season...

bo sa...

den killen är lättavhängd i första uppförsbacke...

Johan Mölleborn sa...

Det skulle nog krävas en rätt kraftig cykel för Ronnie. Han väger väl runt 170 kilo off season. :O

patrik sa...

Ah, frivändningar. Precis det jag tänkte lära mig i vår.

Jag antar bilden har hamnat i fel inlägg och föreställer de två big-ass burger du skrev om i förra inlägget...