Big-ass burger x 2

Hur just klämt i mig 2 stycken big-ass hemgjorda hamburgare med pommes och extra allt. Blev inspirerad av Masterchef USA igår där de hade 100 amerianska truckers som domare på en hamburgertävling. Nu ska jag lägga mig som en boaorm på soffan och smälta maten och det miserabla passet innan. Jag åt snäppet för lite mat på dan så jag kände mig rätt tom i benen, gårdagans apben satt nog också kvar.

Dagens träning blev ett TCSI-pass, skyltspurtsträning. Den här gången gjorde jag dem sittande och på 6kp. Jag höll kadensen på 120 så länge jag orkade. På de sista intervallerna sjönk den som en sten på slutet. Det blir toppen med vilodag och vin imorgon. Men först ska jag slakta magen på morgonträningen.


Mot soffan, and beyond!
/J

4 kommentarer:

Thomas sa...

Eftersom jag bara har cyklat 2ggr idag åt jag en avokado till middag...

Nypan sa...

Hårding.
Dubbla burgare är ingen lek liksom.
Kul att du kommit igång med träningen ;-)

Bianchista sa...

Bilden visar verkligen att uttrycket "don efter person" är fortfarande ett adekvat uttryck

Tony sa...

Åja, det var förmodligen två 60 grammare med ett salladsblad ;-)
/Tony