4 timmar rehab-distans innan frukost.

Den här helgen erbjöd också ett antal roliga rundor. Distanshelg med Bålsta CK, 5 timmar spinning med Amir och Hovet eller en långrunda med KBCK. Men med nuskjuten rygg så var jag lite osäker hur det skulle gå så jag tackade jag nej till alla och stack ut på en egen sväng istället. Jag tog samma runda som jag körde förra lördagen och passade på att testa navigeringsfunktionen i nya 800:an. Eftersom jag hade kört rundan innan så kunde jag också testa den virtuella träningspartnern. Det låter kanske lite snuskigt, men det är faktiskt en rätt fiffig funktion där man kör mot sig själv, alltså så som man körde förra gången. Jag vann förstås.

För att lära kroppen att oxidera lite fettceller så stack jag iväg innan frukost och endast vatten i flaskorna. Dagen började med mulet och lite småtrist väder men strax innan Bålsta så sprack det upp. Vid Stäketbron mötte jag Bålsta-gänget som var på väg ut mot Järvafältet. Jag pinnade på och njöt av solen. Vinden var på min sida idag också. Bålsta kan vara riktigt riktigt mulligt faktiskt. I alla fall när man tar vägen förbi Åbergs Museum så man slipper se centrum.

Efter 4 timmar var jag hemma till familjen igen, hungrig som en räv. Viktor stog utanför och skottade snö. När han kom in så sa han att han hade fått ryggskott som jag. "Det är bara coola killar som har ryggskott pappa". Japp, så är det.


/J

6 kommentarer:

Anonym sa...

Du är ju gubb-ful som vanligt, men vägbilden såg riktigt mullig ut. Här i Afrika är det 5 cm is på alla vägar så cykling är uteslutet. Men va fan bryr jag mig för egentligen, jag cyklar ju inte ens när vädret är OK?

Kör hårt Johan!

Thomas sa...

Du får nog justera kalorifunktionen, tror man bränner mer än 176c om man så sover i 4 timmar... Annars såg det ut att ha varit en mullig runda :-) T

Johan Mölleborn sa...

Kalorifunktionen är till för att förvilla.

Stefan sa...

Är tre mössor+hjälm med tantstuk det nya svarta för 2011? Vi på landet får ju alltid veta sånt sist!

Johan Mölleborn sa...

Men Stefan, om du tittar noga så ser du att det är en yllekeps med öronlappar. Det kommer nog snart till Falun också.

Tobbe Arnesson sa...

Jag har varken provat ryggskott eller att vara cool, men jag tror ändå jag klarar mig utan i framtiden med.