Måndag, ryggskott och Ebola. Livet på en pinne.

Avslutade gympasset med ryggskott och ålning medelst hasning imorse. Jag höll som bäst på med frivändningar när det knäppte till i ryggen och en kota hoppade snett. Efter 15 minuters ansträngt flämtande på golvet kunde jag resa mig och stapla ut till omklädningsrumet böjd som en ostbåge. Det var rätt spännande att trä på kläderna efter duschen. Inte helt lätt när sitter ett stämjärn i ryggen. Men som jag brukar säga, hellre ryggskott än nackskott.Lite kort om min Ebola. Ingen vet riktigt hur Ebola uppstår eller var den kommer ifrån. En teori är att den sprids till människor genom sexuellt umgänge med djur. Det startar alltså genom att nån går ut i djungeln och sexar med en smittad apa eller get. Sagt och gjort, nu har jag haft min Ebola i 3 veckor och den verkar äntligen vara i slutfasen. Men jag vågar inte ropa hej än.

Än så länge har ju veckan börjat bra...


/J


8 kommentarer:

Tille sa...

Sport ist Mord!

Hur mår geten sim du sodomerade?

Johan Mölleborn sa...

Med tanke på hur jag går just nu så var det nog jag som blev sodomerad.

Cykelbloggar sa...

Hallå Johan, har precis börjat bli bättre från mitt ryggskott som var en ovanligt jävliga sorten. Lider med dig.. fråga din läkare om du kan få paraflex (muskelavslappnande) samt några övningar från sjukgymnasten, gjorde underverk för min rygg.

Fritz / Cykelbloggar

Johan Mölleborn sa...

Jag ska till en kiropraktor efter jobbet idag. Med lite tur får de ordning på ryggen. Jag har haft lite trassel med ryggen sen jag blev påkörd av en knarkare för 15 år sen.
/J

Patrik Skolling Möller sa...

Säg hej till apan. :)

Funky sa...

påkörd av en knarkare.......hmmm kanske även Ebolan härstammar från den incidenten?

bo sa...

En enkel fråga- va fan skall man träna tunga frivändningar för om man är cyklist. Koncentrera dig på kärnverksamheten och ev. skonsammare övningar för ryggen (som, för att uttrycka det milt, väldigt sällan är begränsande för en cyklist)!

Johan Mölleborn sa...

Bo, för att bygga lite allmänstyrka i kroppen. Jag brukar vara tidig på jobbet så jag har oftast en timme över. Men med facit i hand så kanske jag skulle tagit det lugnare med vikterna. Tyvärr har de ingen vettig testcykel på gymmet, annars hade jag kunnat rivit av en tabata varje morgon. Det vore verkligen livet på en pinne. :)
/J