Så härligt så härligt.

Glad i hågen hoppade jag upp på Monarken och värmde upp gubbkroppen inför kvällens kalas. Jag var rätt säker på att det skulle bli en kväll att minnas. Dagens Fritzelmys var ett 30/60-pass. 30 sekunder på 450 watt, sen vila i 60 sekunder. Detta ska man sedan upprepa i 40 minuter. Men innan man börjar med det skulle jag mjukas upp med 20 minuter på 270 watt. Mums.

De första 20 minuterna gick riktigt bra. Sen dröjde det inte länge innan jag kände mig som en liten apa som kämpade för livet. Det var nog inte helt optimalt att ladda med pytt i panna och stekt ägg. De där 30-sekundarna tog det bästa ur mig och magen stog åt alla håll. Men jag kämpade på och gjorde det jag skulle. Till slut kunden apan pusta ut och vingla ut till köket för fylla apmagen med O´boy. Apan är trött nu.

I bakgrunden ser man mina ben som ligger och brinner. Jag ser redan fram emot morgondagens skyltspurtträning. Ska komma ihåg tipset med hinken då.
/J

6 kommentarer:

Tony sa...

Peta in en pinne i brasan fick alltså en ny innebörd i går :)
/Tony

Niklas Källström sa...

30/60 och 60/120 är fina pass men som kan bli riktigt vidriga om man inte här helt hundra i kroppen.

Tille sa...

Skönt att det inte bara mig det går bra för nu.

olof sa...

Gött med ett nytt pass att lägga in i träningsbanken. Copy+paste. Får man fråga vad farbror väger?

Tille sa...

Just det. Nästa vecka smäller det till på 60/120. Sweet.

Farbror Mollo vägde 64,5 när jag vägde honom igår morse.

Johan Mölleborn sa...

Precis som Tille säger så väger jag 64,5 på morgonen. Än så länge...
/J