Rehab-dödstjugor i Fritzelkällaren.

"Nu ska du få kroppskrälle" tänkte jag och hånflinade åt mig själv när jag värmde upp på Monarken. Rehab-dödstjugor var kvällens melodi. 15 minuter på 260 watt direkt följt av 4 minuter på 315 watt. Egentligen skulle jag ha kört en sista minut på 390 watt, men den sparar jag tills ryggen känns bättre. Första intervallen gick med nöd och näppe. Pulsen slutade på 3-4 slag under maxpuls.

Den andra intervallen kändes tuff redan från början. Kom upp i tröskelpuls redan efter 10 minuter och höjningen till 315 watt satt som ett halvt dussin massajspjut i låren. Efter 2 minuter kom den andra halvan av dussinet i bröstet och jag kroknade helt, 2-3 slag under max. Något besviken trampade jag ur benen i 10 minuter, sen smällde jag av en Tabata. Den satt precis där den skulle. Kroppen var helt skändad. Kroppen - Bigmollo 1-1.Helgens utecyklingar får strykas helt. Ryggen är fortfarande lite rasslig och fixar inte stötar eller ryck. Jag ska nog hitta på nåt bra inomhus ändå.

Tack Bengt för att du fixade ryggen!
/J

3 kommentarer:

Tille sa...

Jag kan nog hitta på något inomhus åt dig. Men stötar och ryck kan förekomma.

Johan Mölleborn sa...

Ha ha ha. Det var ju så ryggen pajjade sist ju. :)

Niklas Källström sa...

Det är riktigt värdelöst med ryggpaj men du är snart på banan igen Johan om jag känner dig rätt, hårding!