Ut med frivändningarna och in med balansbollen.

Kiropraktor-Bengt gav mig några övningar som jag ska köra för bålstabiliteten. Ibland måste man lära sig krypa innan man kan springa. Mina dagar som styrkelyftare är över. På måndag blir det premiär med badbollen på gymmet. KNIIIP!!För er som bryr er så känns ryggen bättre nu. Fortfarande stel som en 90-åring men den blixtrande smärtan är borta.

/J

5 kommentarer:

Uppenbarligen... sa...

Kommer du köra med baddräkt (ska tydligen vara hot när man gymmar på badboll) och i så fall vilken färg? Kan rekommendera gul pastellfärg à la Lanefeldt.

Johan Mölleborn sa...

Jag har faktiskt inte bestämt färg på baddräkten än. Jag har några sponsorförslag som jag ska gå igenom i helgen för detta.

Magnus Olander sa...

Johan: Ska vi hojja på Vättern så beäger jag att du hoppar upp på bollen och river av 20 ATG knäböj.
3 sek ner och 1 sek upp. Kör nu!

Tille sa...

Varför kallar du KBCK:s kommande mankini för baddräkt.

Tony sa...

Räcker det inte med ett par minimala Speedos?