Inget nytt på ryggfronten.

Ja det här var ju en höjdare. Sitter på jobbet och känner mig som en överkörd katt. Var hos Kiropraktor Bengt imorse igen. Han lyckades knäcka bort lite grann, men inte allt. Det sitter fortfarande en gaffel kvar i ryggen. Jag känner mig riktigt gammal och ynklig just nu. Ikväll ska jag i alla fall köra nån timme på Monarken, bara för att visa vem som bestämmer.


Nu ska jag gaska upp mig med lite smaklös lunch.
/Blä

4 kommentarer:

Tille sa...

Dagens tips:
Både ryggskott och nackskott är upptagna på blogger. Däremot är slaktmask ledig.

Johan Mölleborn sa...

Ska jag byta namn på bloggen till slaktmask.blogspot.com?

Peter sa...

lägg ner den tunga styrketräningen och kör yoga istället som alla andra proffscyklister

Anonym sa...

Smaklös lunch? Är det sån där matlåda?