Vin är bästa recoveryn.

Kände mig som en säck cement i kroppen igår. De sista dagarnas cykling och styrketräning hade tärt hårt på gubbkroppen. Gympasset i tisdags med frivändningar och bålträning satte in dödsstöten. Värken och tröttheten blev värre och värre under dan. Jag var i akut behov att seriös återhämtning. Man brukar ju ofta säga att stryk är bästa medicinen men igår vågade jag inte chansa utan gick direkt till vinkylen och plockade ut en härlig italienare.

Rödvin är inte bara gott utan det är också godkännt av UCI som läkemedel inom cykling. Det har jag lärt mig på deras interaktiva antidoping-utbildning True champion or cheat. Värken försvann och den krumma ryggen rätades ut. Ordningen återställd. Imorse var jag lika spänstig och slimmad som vanligt när jag pumpade biceps på gymmet. Morgonvikten ligger nu på 64,5. 20 kilo kvar till målvikten 44 kilo alltså.


Notera att barnet pissar samtidigt som han dricker, det gjorde inte jag.


Ikväll blir det Monarkknark tills hjärtat slutar slå. Oj vad skoj vi ska ha, Monarken och jag.
/J

9 kommentarer:

Nypan sa...

Det var en jäkligt snygg bild på dig själv, som du letat upp!
Själv är jag duktig hela veckan- ända tills på torsdag :-o

STIZZE sa...

Vad blir det för pass? Jag kör TC10/20 ikväll

Johan Mölleborn sa...

Ikväll blir det 30/60. Först 20 minuter EB och sen 40 minuter 30/60
/J

Bianchista sa...

Som Presdent i föreningen "Sangiovese Cycling Club" kan jag inget annat än hålla med.

STIZZE sa...

Trevligt, den har jag inte provat på än

Tille sa...

Nu bloggar du om vin bara för att reta mig, eller hur? Erkänn!

Johan Mölleborn sa...

Det vet du Tille. Det vet du.

Jocke sa...

Vin är livets ambrosia. Mycket nöjd med mitt nyårslöft att dricka mer dyra viner

Tille sa...

Nu när jag också gått "utbildningen" är jag lite tveksam. Vin verkar uppfylla kriterierna. Har du kollat att inte WADA satte upp det vid årsskiftet?