Hela året i ett nafs.

Jaha då var det dags att summera det här året då. Då är det tur att man har bloggen. Det är lätt att glömma bort vad man egentligen har pysslat med annars. Om ni tittar noga så har jag länkat till ett gäng blogginlägg i texten. Om ni klickar på alla så har ni att göra ett tag. Enjoy.

Året började lite konstigt när jag fick kicken från förra jobbet. Då fick jag helt plötsligt hur mycket tid som helst för cykling. Men proffslivet var faktiskt inte så kul som jag hade trott. Jag fick till några bra rundor i alla fall, bland annat den här. Sen kördes vinterns andra Tour de Oetzi.


Jag hittade en ny japansk favorit efter bukkake, nämligen Tabata. När ruset efter Tabata lagt sig ville jag ha nåt mer. En Monark inhandlades. Några veckor senare smälte snön och vi kunde äntligen köra på asfalt igen. Det firades med en kränkarlördag.


Sen drog breveterna igång. Den första var en 40-milare från Västerås. Följt av en 20-milare från Tumba, en 30-milare från Tumba, en 30-milare från Täby och en 40-milare från Tumba. Sen åkte vi till Italien för att kolla på Girot och köra 2 varv på Nove Colli.

I juni hade brorsan och hans fru sin gemensamma 40-års fest samma dag som 60-milaren från Tumba så den fick jag köra själv på fredagen istället. Det blev en av sommarens mulligaste rundor.


Sen fick jag en sommarromans med Canyon. En romans som håller än idag. På sommarens varmaste dag försökte jag, Toni och Ari köra snabbt på Täbys 60-milare. Det gick inget vidare.


Efter det tog jag familjen på en sväng till Gotland på semestern.

Sen var det dags för Mille Miglia. Det längsta och tuffaste loppet jag nånsin kört. Det var ett fantastiskt äventyr. Tack vare Lennart fick jag snacka cykel i radio också. Veckan innan Miglian fick jag nytt jobb också. Där trivs jag som fisken i vattnet.Nästa år ska jag köra Vätternrundan med Leos gäng. Målet är sub 7:30. Delar av Stockholmsgänget var ute och klämde på varann på hösten.

Årets största händelse var födelsen av vår lilla dotter Lisa. Viktor fick äntligen sin lillasyster. Han ville egentligen ha en katt. Men det gick visst bra med en liten tjej också.


Sen var det dags för ett test på Aktivitus för att dra igång vinterträningen. Sen dess har det mest varit Monarkcykling och jobb.


Eller vänta, jag vann ju på Lotto också. De pengarna lever vi fortfarande loppan på. Bland annat åkte jag ner till Cykelmässan i Elmia med Patrik och Tille.

Om jag ser tillbaka på årets nyårslöften så är jag ändå rätt nöjd. Tror jag prickade alla faktiskt. Det där med vinet kan man kanske diskutera, men det får jag jobba på.

Stort tack till alla jag hojat med under året, alla som läst bloggen, alla nya kompisar, alla nya bekantskaper och alla jag träffat under året. Det här året har varit grymt bra men nästa blir ännu bättre.

Gott nytt år!!/Er kille i förorten.

13 kommentarer:

Anonym sa...

Följer din blogg med intresse. Du är en god stilist. Samtidigt en intressant studie i psykopatologi. Inväntar en härdsmälta.
HBj

Johan Andersson sa...

Bra sammanfattat där.... Mitt var inte lika händelsefyllt (såklart) men alla kan ju inte vara värst!! :oD

Vi ses nästa år!!

Anonym sa...

Tjena tjena,
Tack för kul läsning & gott nytt!
Ses kanske på vägarna 2011, Ekerö.

Mvh//R.

Patrik Skolling Möller sa...

Gott Nytt!

-Skogling

Nypan sa...

Gott nytt år, och förhoppningsvis ett bra 2011!
/N

Pilen sa...

Gott Nytt År Johan.

/Pilen

Johan Mölleborn sa...

Tackar tackar. Nästa år blir förhoppningsvis ännu bättre. Jag la till lite bilder också för er som inte orkar läsa allt.
/J

Conti Test Team sa...

Gott Nytt År din gamle vinballe! Och tack för alla sköna skratt. Din blogg är bäst. Vi har följt dina bravader under hela året.

Hälsar,

Leo & Natasja

bo sa...

stort tack för kul blogg som gör en cyklig. Fast jag tycker din tröskel borde vara högre...

Tony sa...

Härlig läsning. Hoppas att du får ett bra 2011.
/Tony

Anonym sa...

Förstår inte hur du kan sammanfatta året utan att nämna Kåre Mums...

Markus Lindholm sa...

Jag är fortfarande avunsjuk på din lottovinst

Fikasvettot sa...

Det skall bli intressant att se vad du hittar på för tokerier i år!