Min egen julklapp. 2x30 minuter Monark.

Julfetman måste tämjas så gott det går. Så för att mota Olle i grind så har jag precis sparkat av 2x30 minuter på 260 watt. Passet gick som en dans. Nästa gång får jag höja effekten lite. Hade gärna försökt en 30:a till men då hade jag fått fira jul ensam. Dagen började lite hastigt. När vi vaknade hade så Viktor redan öppnat alla paketen som låg under granen. Å andra sidan hade Linda också tjuvstartat med sin present dagen innan. Sådan mor sådan son.


Nu ska vi äta lite gröt och skinkmacka sen packar vi in familjen i bilen och åker till mormor och morfar. Linda kör så jag ska nubba mig till andra sidan jordklotet. Ska nog också försöka ta världsrekord i köttbullar och prinskorv.
God jul!
/Ho ho ho

Kommentarer

Tony sa…
He he, vad gör man inte för att med något sånär gott samvete göra rent på julbordet.
2x30 Monark knark är ingen dålig julklapp det heller.
God Jul
/Tony