Min egen julklapp. 2x30 minuter Monark.

Julfetman måste tämjas så gott det går. Så för att mota Olle i grind så har jag precis sparkat av 2x30 minuter på 260 watt. Passet gick som en dans. Nästa gång får jag höja effekten lite. Hade gärna försökt en 30:a till men då hade jag fått fira jul ensam. Dagen började lite hastigt. När vi vaknade hade så Viktor redan öppnat alla paketen som låg under granen. Å andra sidan hade Linda också tjuvstartat med sin present dagen innan. Sådan mor sådan son.


Nu ska vi äta lite gröt och skinkmacka sen packar vi in familjen i bilen och åker till mormor och morfar. Linda kör så jag ska nubba mig till andra sidan jordklotet. Ska nog också försöka ta världsrekord i köttbullar och prinskorv.
God jul!
/Ho ho ho

1 kommentar:

Tony sa...

He he, vad gör man inte för att med något sånär gott samvete göra rent på julbordet.
2x30 Monark knark är ingen dålig julklapp det heller.
God Jul
/Tony