60 minuter tröskelknark. KingKINGking..

Jag är en blandning mellan en grekisk gud och en sabeltandad tiger. Idag spände jag vaderna och fräste av 60 minuter på 260 watt, 4 watt/kg. Kände mig pigg och skojig hela passet. System of a downs glada medryckande låtar piggade upp och det hela gick finare än fint. Nu blir det rödvin tills det sprutar ur öronen.


/Big

5 kommentarer:

Traveller sa...

Du ser nästan lite hög ut på bilden Mollo. Du har väl inte rotat i Ryska kakburken ;-)

/schture

Johan Mölleborn sa...

Jag kände mig nästan hög. Men det var inga kakor idag, bara en massa skumtomtar.
/J

Tony sa...

Gött, gött. Somna inte i soffan innan vinet är slut bara.
/Tony

Niklas Källström sa...

60 minuter EB är bra grejer det, bra för både kropp och själ. En bild framåt 12-tiden skulle också vara intressant... ;)

/Niklas

Ankan sa...

SOAD ei? Träningsmusiken börjar arta sig...