Framsteg, eller nåt..

Hade lite kort om tid för dagens träning så istället för att antingen skita i passet eller reta upp sambon så körde jag en specialare. Först 10 minuter uppvärmning sen 20 minuter på 280 watt, 4,3 watt/kg. Sen rullade jag ner i 10 minuter och vips så var det klart.


Jag har vit vecka så till middags-forellen blir det vitt vin, Sancerre Les Baronnes.
/J

6 kommentarer:

Anonym sa...

Vodka, Gin, Martini Bianco, vit rom, ouzo....listan kan göras lång på "vita" produkter.......

Gillar din diciplin! Både ironisk och inte....

//A

mattel sa...

äntligen ska the ark splittras!!

Tony sa...

Så skall en slipsten dras, man skall akta sig för att reta upp de små liven ;-)
Härligt med en "vit" vecka ibland. Det röda smakar så mycket godare med lite distans :-)
/Tony

Anonym sa...

Är du en idiot, du äcklar mig, skaffa dig ett liv

Johan Mölleborn sa...

Jag tror du är nåt på spåren där.

bo sa...

Varför slösar du dyrbar tid på "nedrullning". Kör en elak 10 min i stället. Nedrullning= cykellivslögn= 0 reell träningseffekt. Sk slaggprodukter försvinner/ metaboliseras i vila ända. Så tipset - använd tiden till att träna eller vila!