90 minuter mys i Fritzelkällaren.

Idag skojade jag till det med 3x20 minuter lågkadens-krickel krackel på tröskelwatt. Precis som i lördags så kändes benen pigga och glada. Det går bra just nu. Ingen höjning direkt men varje pass känns bra. Dagens sällskap blev Transition 2, en film om några amerikanare som åker till Belgien för att bli kränkta av Nys och grabbarna i cykelcrosscupen. Jag blev verkligen sugen på att åka ner och kolla på cross igen. Och dricka öl.

Nu ska jag äta några mackor med julskinka och senap på. Det är jag fan värd.
/J

5 kommentarer:

Tony sa...

Gött med pigga ben. Pigga ben och julskinka låter som en perfekt kombination så här innan jul :-)
/Tony

Per Kumlin sa...

Ja cross cupen live verkade vara grymt att se.
La till dig på min blogg du får gärna lägga till mig också:-)
Fortsätt kör hårt på trainern nu;-)

Johan Mölleborn sa...

Det var helt galet.
Nu ligger du på min också.
/J

Markus Lindholm sa...

Gent var trevligt :) Du, jag och framförallt tille missade ju kakelbaren.

Så det är plus en extra intervall som gäller nu alltså, fy fan. Det blir jobbigt i förorten.

Johan Mölleborn sa...

Det stämmer Markus, nu är det +1 som gäller. :D

Det skulle vara kul att se den där kakelbaren...