Framsteg och fest hela natten.


Fram med anteckningsblocket och vuvuzelorna. Klämde just av ett 2x20 tröskelpass på nytt rekordwatt. Ökade motståndet lite från tidigare då jag körde på 260 watt. Startade på 270 watt och höjde till 280 de sista 5 minuterna på första intervallen. Sen körde jag den andra tjugan på 280 watt. Nu ska det firas som att det inte fanns nån morgondag. Fram med Ballerinakakorna!!

Kommentarer

Stefan sa…
Kommunstyrelsens ordförande i Falun Jonny Gahnshag (s) har med anledning av detta historiska träningspass beslutat att ge dig stadens nycklar.
STIZZE sa…
Nice, skönt med framsteg!
Stefan, då får man äntligen användning för smokingen. Jag räknar med att det blir en stor fest med parad och sjungande barn.

Stizze, ja verkligen. Små små steg.
Öijer sa…
Så du har åkt och maskat hela hösten? Jag som trodde att jag tog i när du tränade... ÄR VÄLDIGT BESVIKEN!!!
Man måste ju maska på hösten för att kunna göra "framsteg" på vintern. Det trodde jag var kutym bland bloggare.
Tony sa…
Du fick tydligen mat och nubbe i tillräckliga mängder hos Mormor och Morfar för få krafter att visa ditt rätta jag.
/Tony
fredrikw sa…
Jag tror Johan har sjunkit ihop av all julmat, och därför ser skalan på Monarken från en lite annan vinkel, vilket gör att det ser tyngre ut än det verkligen är. Sådär ja, något annat mysterium du vill ha löst?
Tony, vi lyckades pricka den optimala formeln med jansson, nubbe och sill.

Fredrik, jag ska MSNa watt/kg-uträkningar hela dan imorgon.
STIZZE sa…
angående fredrikw's kommentar så har du säkert blivit svagare i watt/kg räknat oavsett.. ;)
Det här låter bra, då bokar jag platsen bakom dig i klungan :)

//Niklas
Tille sa…
Haha, platsen bakom Johan är inte mycket värd. Han tar ju lika mycket vind som en tops. :-)

Men bra kört Johan, hoppas du inte tjockat till dig mer än vanligt.

/T -3,5 kg