Jag trampar vidare..

Ja alltså inte bort nån annan stans utan bara vidare med min inomhuscykling. Det har ju varit lite tyst här några dar så jag tänkte bara säga att jag lever. Julbord med jobbet i torsdags, finmiddag hos morsan i fredags, sen blev resten av helgen piss. Först fick jag mina fiskar varma av Linda för att jag drack för mycket Amarone och portvin i fredags och sen blev jag förkyld, igen...

Nu har jag äntligen fått damma ur benen och pumpa upp lite endorfiner i kroppen. Passet kändes helt ok. Imorgon ska jag köra 10/20 i en timme så jag kommer nog få anledning att återkomma med rapport.


/Johan

4 kommentarer:

Stefan sa...

Alltså, den överrör-lår-bilden är bara såå 2006 va?

Johan Mölleborn sa...

Jag tror den är på väg tillbaka faktiskt. Brudarna blir som tokiga av den.

Bjorre sa...

Tycker det ser ut som du fått lite tjocka knän. Kan det vara så?

Johan Mölleborn sa...

De harmoniserar med resten av kroppen så det stämmer. :)