Jag stannar nog inne ändå..

Jag hade en liten tanke att flytta ut träningen idag. Istället för Monark skulle det bli skogscykling med pannlampa. Men efter 90 minuter själadödande bilkö hem kände jag mig inte lika sugen. Termometern gav dödsstöten. Det är lika kallt ute som det är varmt inne. Nån jävla måtta får det vara. Nu ska jag bara hitta energi till innecyklingen. Det känns som jag får gräva djupt ikväll.


/J

7 kommentarer:

Tille sa...

Men du bor ju i ett jävla köldhål så det där räknas inte.

Nypan sa...

När kylan slår till i crackville, står tiden stilla.
( Gammalt backlura ordspråk )
Lika kallt i Skälby tror jag.
/N

Tille sa...

"När kylan slår till i crackville, står mollo still" är det korrekta ordspråket.

mattel sa...

så hur gick det? blev det monark eller chianti? :)

jag har bara -15 så här nära stan vilket ger behagliga 12 grader i garaget där schpinnen står.

Niklas Källström sa...

-19 är rätt svalt och då är defintivt min smärtgräns nådd för länge sedan. Jag uppskattar verkligen min Monark mer och mer den här vintern :)

Johan Mölleborn sa...

Det blev faktiskt varken Monark eller chianti. Åt upp årets jobb-julklapp och somnade på soffan istället.

Tille sa...

Bra jobbat.
Ses om ett tag.

/T