Upp och hoppa alla bagarbarn..

Bullfest, bullfest hela dan..

Vägde in mig på 64,9 imorse och valde därför att lyxa till det med en banan innan morgonpasset. Om jag fortsätter så här kanske jag lyckas med målet att väga 23 kilo till sommaren. Det skulle ge så fina watt/kilo-siffror nämligen. Hemligheten till viktnedgången är att jag har ätit matlåda på jobbet och inte druckit vin sen i söndags. Hårt slit lönar sig tydligen.

Gårdagens lågkadens-hej och hå satt fint i benen idag. 8x4 minuter på 260watt och 50 kadens. Ett märkligt pass där man inte riktigt känner när pulsen går över tröskeln. Det senaste Aktivitusprogrammet känns verkligen bra. Ingen rocket science direkt men upplägget och övningarna passar mig. Kanske för att det är gjort just för mig...


/J

6 kommentarer:

Tille sa...

Grymt impad! Inte druckit vin på 2 dagar. Man häpnar.

Johan Mölleborn sa...

Jo jag vet. Det är en del av elitlivet serru.

Tobbe Arnesson sa...

Tröja? Skärpning!

Johan Mölleborn sa...

Jo jag vet. Det är en del av elitlivet serru.

:D

Tony sa...

Hej Johan

Jag brukar läsa din blogg och tyker att den är riktig rolig att följa. Jag håller på att skapa en egen liten blogg där jag kommer skriva om min träning och lite om livet i övrigt. För de som är siffernördar kan det vara extra intressant då jag kommer att publicera alla träningsdata och beskriva lite vad jag tror krävs för att orka gneta runt vättern under 7h med mycket vind på näsan. Oj det blev ett väl långt inlägg.
http://www.blogg.tonywiding.com

Ha det så gött
/Tony

Johan Mölleborn sa...

Härligt Tony. Den ska jag kika på. Det ska bli riktigt kul att spänna vaderna runt Vättern i sommar.
/J