Vinterns första lussekatt.

En av de här lussekatterna mumsade jag i mig efter gårdagens träning. Passet gick lättare än tidigare. Jag vet inte om det beror på att referensramarna är helt spräckta sen det ultravidriga döds-passet i lördags eller om jag bara hade en bra dag. Hur som helst så tackade min kropp för bullen genom att väga 65,5 kilo imorse. Lägsta på länge. Bullar och intervaller verkar vara grejen. Ska testa samma historia ikväll. På torsdag är det dödstjugor igen. Fan.


Ge tjockisen en bulle så gör han vad som helst.
/J

Kommentarer

Vilken bulle smakade bäst? Den stora eller den lilla. Säg den lilla så kan jag säga att små bullar är godare än stor. Mina barn tror allt jag säger. :)

Jag har iaf plockat fram min trainer...

-Skogling
Jag åt självklart den stora. :)
Chokladbollar i kombination med soffliggande gör att man går upp i vikt.
Byt chokladbollarna mot lussekatter och soffan mot Monark så ska du se att det släpper Tobbe. :)
/J
Fikasvettot sa…
Se där, det kanske kan bli folk av dig. ;)
Bara jag blir frisk igen ska jag återgå till velodromcyklandet. Monarker får ni leka med bäst ni hart lust - jag cyklar på riktigt! :D
Det blir inte mer på riktigt än velodrom. :D
Synd att vi har 25 mil till närmaste velodromen. Men KBCK borde nog göra ett besök där i vinter.
/J
Det tycker jag verkligen!