Inför Robinson.

Dammade just av 40 minuter på 260 watt. Inget världsrekord direkt, men med tanke på hur värdelös jag har varit de sista veckorna så kändes det som nån sorts seger. Viljan och känslan fanns där igen. Nu ska jag äta radhusmiddag och sen lägga mig på soffan och somna till Robinson.


/J

11 kommentarer:

Anonym sa...

Fan du ser ju farlig ut på bilden,, tur att man inte tränar med dig på morgonkvisten :)
/ noni

Stefan sa...

Grymt faktiskt, den mentala utmaningen där är imponerande.

Traveller sa...

Fan det är väl vad jag klarar på 4x4 typ.

Öijer sa...

Fan. Jag ska senast söndag den 14:e november klockan 23.59 ha försökt klara din bedrift med 40 minuter på 260 watt. Det lät ju skitkul.

Johan Mölleborn sa...

När man är på humör så är tröskelpassen härliga. Annars är de en ren pina.
Jag tror du fixar det galant Henrik.
/J

Anonym sa...

När blir nästa Tour de Oetzi tror du? Börjar se fram emot det :-) Vidare: Cykelpendlar du sträckan Slussen - Nacka Strand varje dag? Har i så fall missat varje tillfälle att kränka (eller bli kränkt).

/Tobbe

Johan Mölleborn sa...

Vi förlängde Oetzin lite. Inbjudan finns här: http://happymtb.org/forum/read.php/1/1526805

Jag tar bilen nu faktiskt. Pendlingsvägen Hässelby-Nacka var i suraste laget. Tror jag räknade 17 rödljus på vägen. :)
/J

Bianchi sa...

Johan: Vilken typ av Monark har du?
Har du bytt sadel?
Hur gör man för att byt sadel?

Är inspirerad av dig ..........på väg in i watt-träsket

Johan Mölleborn sa...

Det är en Ergomedic 828E. Jag har bytt sadelstolpe till Monarks ställbara för vanliga sadlar som kostade löjligt mycket.
Den stolpen följer annars med 828 Strip. Men där får du köpa vevpartid och lite annat.

Inspiration för transpiration. ;)
/J

Bianchi sa...

Hur många hundralappar?
Fått tag i en äldre fungerande 818e
Får hjälp att gänga om vevarna till dagens standard.
På tal om transpiration så menar Fredrik Ericsson (FET)att kraftig transpiration minskar blodvolymen vilket i sin tur leder till mindre belastning på hjärtat o därmed inte helt optimal hjärtmuskel träning. Jag använder rumsfläkt för kylning. Ibland billiga på Jula o ÖB.

Johan Mölleborn sa...

Jag har förträngt vad sadelstolpen kostade, men det var runt 2000.-

Jag kör med dubbla fläktar. Skulle brinna upp på de längre passen annars.
/J