Första passet klart.

Så där. Då var första passet avklarat. Ett 2x20 minuter på 260 watt. Kände mig trött och oinspirerad och hade helst legat kvar på soffan. Men när jag väl kom igång så var det precis så härligt som det ska vara. Första tjugan gick riktigt smidigt. Sen tog det emot lite på den andra. Måste dock göra nåt åt värmen i rummet. Trots dubbla fläktar så rann jag nästan bort. Får helt enkelt klura på det i natt. Hoppas ni antecknade det här för imorgon blir det ett likadant pass.


/J

9 kommentarer:

Tille sa...

Sluta härmas i förväg. Det här inlägget har jag ju precis börjat skriva.

Bianchi sa...

Bilden visar 3 kp. Betyder det då att du kör ca 87 i kadens för att nå 260w?
Hur mycket vila mellan 20:orna?

Johan Mölleborn sa...

Japp det stämmer. Jag kör 5 minuter vila mellan.
/J

mattel sa...

du får öppna fönstret och ställa fläktarna så de suger in frisk luft.

jag höll på att somna i garaget på G2a.

mikebike sa...

Fan jag får gymångest av din blogg :) jag som var (nästan) fit innan pappaledigheten... buhuuu.

Anonym sa...

Äntligen! Det är verkligen dags att du börja komma i form!

/Toni

STIZZE sa...

@Mattel, kör dom ute på crossen det är så fan mycket skönare, även om man blir en isbit.

Tobbe Arnesson sa...

Jag cyklar också inomhus, men inte behöver jag några fläktar. ;P

Anonym sa...

Jag kan rekommendera att sätta fläktarna riktigt nära. En halvmeter bort jämfört med en meter bort gör väldigt mycket!