Idag tog det emot.

Idag åkte jag på ordentligt med däng av Monarken. Tabata i bar överkropp stod på schemat. Värmde upp i 30 minuter innan jag satte igång. Kände mig lite trött i benen efter veckans pass så jag körde med lite peppande musik istället för Lionel Richie som jag hade lovat.

Det tog inte lång tid innan mjölksyran sprutade och benen kändes slaka. Som tidigare så var pendeln inställd på 5 kp och jag skulle hålla 100 i kadens för att komma upp i 500 watt. Det gick bra i början men på slutet gick det riktigt trögt. Riktigt trögt.

Här är en tragisk film från dagens kränk. Inget jag är stolt över direkt.Idag fyller min lilla Viktor 4 år! För att styra in honom på rätt spår fick han en egen liten Monark imorse. En blå rackare med 12" hjul, pedaler och frambroms men utan stödhjul. Det kommer bli hårdkörning på gatan när snön försvinner. I höstas hade vi criterielopp med smågrabbarna på området. Viktor försökte hänga med på sin springcykel. I år är han med och slåss om pallplats. Grattis lilla gubben! Nu ska pappa åka och hämta bord och stolar till kalaset på söndag.
/J

8 kommentarer:

Bjorre sa...

Grattis Viktor! .. å grattis Viktors pappa till den fina kränkningen :)

Vic sa...

Grattis till grabben med det fina namnet!
Måste du ha musiken så högt, man hör ju inte dit flås och stön.

Unknown sa...

Har grabben samma vinnarskalle som pappa sin så lär du köra Tabata till du är 90 för att inte Viktor skall kränka pappa på turerna.

Gött jobbat!

/PeeJay

ps. IronMaiden? ds.

Atle sa...

Grattis Viktor! Min pappa har lovat mig en pedalcykel i vår. Vi kan ju ta en tur i vår och svepa ett par Duvel på LB efteråt?

Johan Mölleborn sa...

Atle, det låter som en prima idé. Då kan våra farsor sitta på uteserveringen och heja på.
/Viktor

Anonym sa...

Man ska ta i på Tabata!

Anonym sa...

Herregud! du kommer ta livet av dig med dom där Tabata.

Grattis till lille Vicke :)

/vito

Anonym sa...

Passa dig Mollo !

Snart frågar Viktor om han får köra före ....

(jag har upplevt detta)


/Randonörd