Trött liten apa i Hässelby.

Körde just ett surt pass på Monarken. 60/120 stod det på schemat, extremt högintensiv intervallträning till utmattning. För att vara säker på ordentligt obehag så vred jag upp den till 400 watt. Det gjorde susen. Benen stumnade ganska snabbt och jag började ångra att jag ens hade hoppat upp på cykeln. 11 intervaller orkade jag med innan jag gav upp. På de sista intervallerna satt jag och krängde och grimaserade som en liten gibbon-apa. Nu ska jag släpa in mig i duschen. Kanske skulle ta en banan först, bara för att.


Imorgon blir det Tabata, sen vila i 2 dar.
/J

6 kommentarer:

Tobbe Arnesson sa...

Du borde festa till det med lite krossade tomater tycker jag.

Bjorre sa...

+1, Det livar upp vardagen

ingela sa...

Är ingen cykelfantast överhuvudtaget, tycker det verkar vara en knäpp sport...Däremot är min älskling såld på sporten och jag jobbar hårt för att förstå tjusningen med idiotin. Hamnade på din blogg av en slump och ja, tack för att du fått mig att fatta hur sjukt intressant det är med cykling. Skulle inte sätta mig på en sån där sadel under pistolhot, men vad fan, jag börjar förstå det där med Cyklig. Det kanske inte är så dumt. Det är åtminstone roligt att läsa om!

Johan Mölleborn sa...

Tack Ingela, du har helt rätt i att det är intressant idioti med cykling. Förhoppningsvis blir det ännu roligare att läsa när de riktiga rundorna kommer igång.
/Johan

mattel sa...

riktiga rundorna = riktig idioti? :)

länge sen jag körde 60/120 nu och jag kan inte säga att jag saknar dem. men tabata! det blir det nog en sväng av på torsdag.

starkt att köra 11 stycken..

Anonym sa...

Jag hittade en kille som kan hjälpa dig med Tabatan i morgon.

http://img.moonbuggy.org/bike-monkey/

Kör hårt, vi ses på Mallis 2011!