Lycrabyxa, gubbsvett och kärringsadel.

Den här sadeln höll på att göra prosciutto-skivor av mina lår idag. På korta hårda intervaller är den helt ok, men idag när jag körde 2x20 på 250 watt med lågkadens och tröskelpuls så var det inte lika skoj. Just kombinationen lycrabyxa, gubbsvett och kärringsadel verkar gå riktigt dåligt ihop.

Vilken tur för mig att min nya sadelstolpe har kommit då. Imorgon ligger den blå på soptippen. Slängd och bortglömd.Imorgon står det Tabata på schemat. Då kommer jag inte ha tid att tänka på om sadeln sitter bra eller inte. Om ni har tur så filmar jag spektaklet och lägger ut på youtube. Tabata är ju så skoj så man vill dela med sig till alla.

/Johan

8 kommentarer:

Bjorre sa...

Inga bilder på Prosciutto'n?

Johan Andersson sa...

Är det inte dags att sälja din trainer till mig nu för en billig penning ;o)

Den där sadeln ser ju verkligen ocykiingsbar ut, typ som vissa spinningsadlar.

Johan Mölleborn sa...

Bjorre, jag tar med några prosciuttoskivor imorgon.

Johan, den här vill du inte köpa. ;)
/J

Tille sa...

Jag vill ha sadeln. Men jag säger inte var...

Johan Andersson sa...

Inte nu nä, men Skogling får ju olla in den först så vill jag nog ha den.

Vito sa...

En blå fåtölj :)

Lägg in den på Happys köp o sälj.

Anonym sa...

Det är bara att tejpa en sadel åvanpå......

Anonym sa...

Jaysus! Snacka om helsoffa ...