Komprimerad kille.

Fick hem ett litet paket från Wiggle idag innehållandes ett vevlager och ett par kompressionsbyxor. För att testa byxorna var jag tvungen att skända mig en timme på Monarken. 4x4 plågades igenom på 310 watt. Benen var forfarande trötta sen kränklördan. Pulsen gick inte riktigt upp som jag ville och det kändes nästan som att jag maxade ut på Borgskalan. Nåväl, nog grinat om det.Nu sitter jag i soffan med mina trötta ben inklämda i kompressionsbyxorna. Det känns bra. Ska snart gå upp och hämta Viktor, fortfarande i mina kompressionsbyxor. Funderar på att berätta för fröknarna där att jag har ett par kompressionsbyxor på mig under jeansen, tror de blir jätteglada av att få veta det. Eller så hämtar jag bara Viktor och går hem och lagar middag.
/J

14 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...

Snygga ridbyxor. :)

vito sa...

Läckert baby :)
Det ser verkligen komprimerat ut..

Niklas Källström sa...

Linda kommer nog uppskatta att fröknarna blir informerade om dina ny tajta kompressionsbyxor... ;)

//Källis

Traveller sa...

Inget till fröknarna, då kan Linda få nys om det, risk för dekompression m.a.o...

/schture

Johan Mölleborn sa...

Jag sa inget. Behåller den pralinen till nästa gång. Nu är jag i alla fall vädligt komprimerad.
/J

Nypan sa...

Det var en fin liten berättelse om dina kompessionsbyxor. Känns nästan som om själva berättelsen var komprimerad.
Dagisfröknarna har all rätt att få veta. Dom ska väl också ha nåt att fundera över. "Har du hört om Viktors pappa"? Han har visst nån sjukdom. Han har stödbyxor och går hemma på dagarna.

Anonym sa...

Om du delger någon sådan viktig information måste du ha syftet klart för dig. Vad ska dom tänka och vad vill du att dom ska tänka? Dom tänker säkert: Vad är orsaken? Vad finns det där inne som måste tjudras i speciella brallor, osv.

Nä, rätt som det är står du med arslet i vädret och knyter en sko då det kommer en dagisfröken och klämmer lite. Hormonerna sprutar på sådan ställen, så håll det för sig själv.

Johan Mölleborn sa...

Ha ha ha! Jag håller nog tyst om byxorna ändå. :)
/J

Bjorre sa...

Den här bloggen blir bara bättre å bättre :)
Gubbnaket å fetich...

Tobbe Arnesson sa...

Vad i helvete är syftet? Stödstrumpan, det är ditt nya happynick.

Villepille sa...

Vad grö man inte för att få bära tighta kläder även utanför cyklingen..:)

Anonym sa...

Är det Wiggles egna DBH-byxor och i vilken storlek relaterat till din vikt/längd ? Tänkte beställa själv men är lite osäker om vilken byxstorlek jag ska ha. Sitter det supertajt ? ? ? / Thomas

Johan Mölleborn sa...

Thomas, det är dhb. Jag har small till mina 66 kilo. Tycker de sitter alldeles lagom tight. Det är de första jag testar så jag vet inte vad skillnaden är mot Skinz till exempel.
/J

Anonym sa...

Hade Medium i mina Skinz och överväger Small i DHB, Fast jag har några kilo till att dra på :-/ T