Det kunde ha gått. Och grattis Chuck Norris.

Igår var jag styv i korken och sa att jag skulle höja till 320 watt på 4x4 eftersom jag var så otroligt stark. Idag skruvade jag upp Monarken till 3,2 kp och körde igång. Mattias säger att man ska höja 5-10 watt åt gången, men jag är ju så mycket mer avancerad än så. Första intervallen gick bra, den andra sved ordentligt, den tredje var riktigt jävlig och på den sista dog jag efter 2,5 minut. Det kunde ha gått.

Dagens film var A force of one med Chuck Norris. I den här filmen har han en lite lättare mustach än i de senare filmerna. Trots det blir filmen väldigt bra. Många sköna round kicks och stekheta fighter. Elegant och finstämt var 2 ord jag kom att tänka på. Som av en händelse råkar Chuck fylla 70 år idag. Stort grattis!
Tack för tipset Bjorre.


Nu ska jag duscha av mig skammen och ta nya tag inför morgondagens Tabata. Vill ni ha film på den som vanligt?
/J

9 kommentarer:

Anonym sa...

Slappna av i soffan i eftermiddag, Paris Nice börjar vid 14 tiden och håller på tills dess att Tirreno Adriatico sändningen tar vid, du har program fram till 18:30 rycket...

Tabatafilm, om du insisterar men då får du fan vara naken på riktigt den här gången!

//Axel

Unknown sa...

Ngn lovade ju Lionel Ritche i förra veckan så...

Dock får du fila på att få in mer fyndiga kommentarer i mellan intervallerna.
En analys halvägs a la Vacchi hade ju suttit fint.

//PeeJay - Skrivbordscyklist!

Johan Mölleborn sa...

Ok då blir det film imorgon också, inte naket tyvärr. :)
Nån vetenskaplig analys kan jag nog klämma ur mig också.
/J

Bjorre sa...

Bra att du hedrar Chuck Norris 70årsdag med att se en av hans många kvalitetsrullar.

Johan Mölleborn sa...

Ja det var som fan! Tack för det bjorre.
/J

mattel sa...

det gäller ju att utmana sig för att få dagarna att gå. +20watt var väl lagom? :)

jag får komma förbi och tanka lite trainerfilm någon dag. ikväll blir det 'tour of duty del 12' till träningen..

Tobbe Arnesson sa...

Jag önskar att du har tunn jeansvest alá Chuck på morgondagens Tabatafilm.

Tille sa...

Mattias vet inte vad han pratar om :-)
Jag höjde med 20W igår och la till 5 min på intervallen. Det gick finfint. Du får bara ta i mer :-)

Johan Andersson sa...

Shit... 70 bast... När jag bodde i Dallas så tränade jag på Austin Gym och Chucken med, fick nöjet att "spotta" honom när han körde bänkpress och då var han alltså 55 bast.. Det kunde man ju inte tro.