Dagens nakencykling.

I det här vädret hade jag helst stuckit ut en sväng. Men Viktor är sjuk så vi har stannat inne. När han kollade på film passade jag på att rassla av dagens Monark-knark. Idag var jag stark, som Kenta sjöng. 4x4 på 300 watt kändes riktigt bra. Nöjde mig med 4 intervaller men hade kunnat dra av en till. Imorgon blir det en liten höjning till 320 watt. Får se om jag känner mig lika stark då.

Nu ska vi äta lunch, sen ska jag försöka packa ner sjuklingen i vagnen och gå ut en sväng så vi får lite frisk luft.
/Johan

5 kommentarer:

Tobbe Arnesson sa...

Kan du inte koppla ihop Monarken med barnvagnen på något vis? Utväxling så du sakta rör dig fram. Det vore en syn! :D

Vic sa...

Varför inte skaffa en vagn att koppla bakom cykeln och ge Viktor en piska!

Tobbe Arnesson sa...

En visselpipa och trehjuling. Les triplettes de Hässelby!

Johan Mölleborn sa...

Ja jävlar det vore nåt. Les Triplettes de Belleville är en av Viktors favoritfilmer.

Nypan sa...

Jag tycker fortfarande att du borde byta ut det där styret på monarken.
/N