Dagens 4x4.

Började dan på ett extra trevligt sätt. Efter jag lämnat Viktor på dagis åkte jag till Lindas jobb och plockade upp henne. Sen åkte vi till Sollentuna centrum och knallade runt lite och kollade i butiker. Jag köpte vin och hon kollade på kläder. Sen åt vi lunch och avslutade det med en fika på ett kaffehak. En riktigt härlig förmiddag i vårsolen.

När jag kom hem så hoppade jag upp på Monarken och dammade av ett 4x4 på 310 watt. Jag hade konstigt låg puls, men benen gjorde precis så ont som de brukar. Får nog testa att lägga på några pinnar till nästa vecka. Nu ska jag upp och hämta Viktor och sen ska vi kolla på dagens Tirreno Adriatico-etapp.
/J

6 kommentarer:

Johan Andersson sa...

Härligt att höra att du även avnjuter livets goda sidor vid sidan om Monarken...

Johan Mölleborn sa...

Ja det visade sig att min sambo var riktigt trevlig. :) Får nog ta ut henne på lunch lite oftare.
/J

Tille sa...

Fasen igen! Jag gillar inte att du ligger strax under mig i watt. Jag skulle behöva köra typ 360W för att kompensera viktskillnaden. Äh, jag bantar istället. Det verkar lättare.

Linda tycker jag däremot är trevlig.

Bjorre sa...

Tille: Du har tagit hänsyn till att Mollo kan lägga till ca 8% på sina 'monark' watt när du jämför va? ;)

Tille sa...

Jag kör mest hitte-på-Watt. Det är lättare.

Mer bantning alltså.

Unknown sa...

Man blir ju lite less när det inte finns någon film att se från detta pass.