Vilken härlig måndag!

Kände mig tokigt seg hela dan på jobbet och var inte alls sugen på att träna ikväll. Jag ville helst lägga mig på soffan och kolla upp i taket. Men eftersom ingen lyssnar på mig hemma så lyssnade jag inte jag heller. Fyra fyror på 320 watt blev det som planerat och det gick faktiskt riktigt bra. Jag blev jättetrött och fick jättehög puls, men det kändes ändå bra.

Jag har känt mig lite gammal och trist i kroppen de senaste veckorna. Hjärtat har kännts stelt och torrtm, som knäckebröd ungefär. Förra veckan köpte jag omega-3 på Apoteket. De har jag knaprat nu i en vecka och jag vet inte om jag inbillar mig men det känns som att hjärtat har fått en annan spänst. Även om det bara är placebo så kommer jag fortsätta med fiskpillrena.


Nu ska jag spika lister i köket, sen ska jag lägga mig på soffan och stirra upp i taket tills jag kan gå och lägga mig.
/J

4 kommentarer:

Tille sa...

Jag kan nog garantera att det är inbillning men å andra sidan så fungerar placebo bevisligen om man tror på det. Så vad jag ville säga var att .... äh, jag vet inte ens själv längre.

Cirkulera! Här finns inget att läsa.

Thomas sa...

Dina omega-piller kommer funka ännu bättre om du tuggar dom ordentligt innan du sväljer dom ! :-)

Brunna Hellriders sa...

Fan vad nice med lite spänst i pumpen. Snart kommer du köra fyror på 400 watt.

Kan du se till att snön är borta till 3 april. Min kropp behöver ett rejält kränkpass på I1 då.

/Mattias

Johan Mölleborn sa...

Jag fixar det Mattias. Då ska det kränkas bigtime!