När pappa själv får välja..

Jag väntar på mitt nya Aktivitusprogram som borde dyka upp i slutet på veckan. Fram till dess skjuter jag lite från höften och kör det jag känner för. Idag blev det 30+20 ångkokta minuter på tröskel som varmrätt och en saltad Tabata som efterrätt . Sammanlagt 90 minuter njutning ikväll. Benen känns rejält slaka nu. De var nog fortfarande lite skärrade efter maxtestet och wingaten i lördags. Efter passet skulle jag stryka 16 skjortor, jag gav upp efter 12. Sjukt drygt. Hoppas det inte kommer skjortstrykning i nya programmet.


Nu soffan.
/J

Kommentarer

Robin sa…
Väldigt trevlig blogg måste jag säga!
Anonym sa…
16 skjortor!?!?!? Det slår ju allt vad man kan hitta på att utsätta sig för på trainer i tråkighet i alla fall. Förresten ser du ut som Malcolm McDowell i Clockwork Orange på bilden :-)
Tille sa…
Kemtvätt vid jobbet ftw.
Förenklar pendlingen också.