Luciapokalen, för länge sen...


Jag hittade några gamla reportage om LuciaPokalen på deras hemsida. Jag var ju med där och tävlade för en massa år sen och vann -70 klassen -95 som junior och -96 som senior. Festligt när man börjar tänka tillbaka på vilka mål man hade då. Vinna VM var det stora målet. Men det hände aldrig. EM-kval och NM fick räcka innan jag la av. Och tur var väl det för annars hade jag inte kunnat bjuda på nakencykling var och varannan dag.

För er som inte orkar klicka på länkarna så klistrar jag in texten nedan.

Grabbar upp till 70 kg

Dags för juniorgrabbarna. I den här klassen kom tre killar till start och här var det Johan Möllebom som drog längsta stråt. Johan var grymt hård i kroppen och har en cobra-bred rygg. Lägger han på sig ytterligare massa på benen kommer den här mannen att bli mycket, mycket bra. Andraplatsen tilldelades Janne Fotmayer som hade bra triceps och även tydlig separation av quadriceps, lårens framsida. Trean Marcus Grind, hade bra biceps, men behöver snäppet bättre färg och definition för att framhäva muskulaturen bättre.


För spinkig för SM

Då var det dags för alla herrar som passerat 23-årsdagen. Först kom seniorer -70 kg till lineup. Det susade till bland publiken. Dagens mest deffade klass. Förra året skrev vi om Johan Möllebom och döpte artikeln till ”Djävulskt hård”. Efter att ha sett honom på scenen i årets Luciapokal finner jag inget passande superlativ, men jag kan säga att han lyckats överträffa sig själv. Han övertygade också domarna. Klar etta. På frågan om varför han ställer upp två år i rad på Luciapokalen blev svaret: ”Jag känner mig för spinkig för SM. Men nästa år ska jag bli grov.” Kör hårt! På andra plats slog en av juniorerna till – Pierre Rhodell. Han tillhörde också en av de extrema ”hårdingarna”. Trea blev Jari Pitkänen, inte heller han direkt lös i hullet. Sex-pack till mage, randiga delta och likaså pecs. Det riktigt sög till i diet-tarmen när man skådade dessa killar.

Bilden är fräckt utskuren från bloggen.

Ni undrar säkert hur det gick med energikakorna idag. Nja, jag är lätt skeptisk. De är fortfarande lite för mjuka.

/J

13 kommentarer:

STIZZE sa...

Det enda jag kan säga är.. FIRE POWER!

Sofie sa...

Jag måste säga att jag uppskattar dina nakencyklingar mer än -Johan "hårdare-än-hårdast" Mölleborn-
Utan tvekan.

Tille sa...

Fattar jag det rätt? Du kom alltså tredjen respektive fjärde sist?

Johan Mölleborn sa...

Det är en tolkningsfråga Tille. Men nu glömmer vi byggningen och ägnar oss åt nakencykling istället. :)

Nypan sa...

Du är jävligt lik Calle på den bilden. ( förlåt Calle )
Fast snäppet mindre då.
Tycker du ska köra med slingat hår och pomada igen.

Isabel sa...

Helt sjukt att man kan manipulera sin kropp så hårt och nu är du en liten räka ;-).

Först räka (när vi var kids)
Sedan jätte (när vi var större kids)
Nu räka (nu när vi är typ vuxna)

..när kommer tjockis Johan? ;-)

Johan Mölleborn sa...

Jag har ju varit tjockis Isa. Tror jag vägde 80-85 när jag träffade Linda.
/J

Anonym sa...

Artikeln "djävulskt hård" sitter på mitt kontor sedan typ ett år tillbax.......

Tobbe Arnesson sa...

Den där nummerlappen, det är en Prins Albert va?

Anonym sa...

Det här är i alla fall nästan lika naket :)

http://kungalvssenior.blogspot.com/

Johan Mölleborn sa...

Det var ett farligt gäng på den bloggen. Såg ut att vara den optimala 50/50 fördelningen på naket och Monark också.
/J

Anonym sa...

Kan du inte ta en bild i samma pose o lägga upp?

Amir sa...

Du är grym Johan!!!