3,5 timmar kontemplation innan frukost.

Vägde in gubbkroppen på 64,5 kilo innan jag hoppade ner i cykelkostymen och slängde upp mig på hojen. För att slippa uppleva nåt nytt så tog jag samma runda som sist och för att bekämpa fetman så hade jag bara vatten i flaskorna. Oxidation och kontemplation var dagens ledord. Det blev inte mycket kontamplation. Min hjärna var helt inställd på dåliga ordvitsar och oneliners. Som tur var så har jag glömt alla nu. 3,5 timmar senare var jag hemma igen med skön värk i benen.

Den skarpsynte ser kanske att jag har fixat kaloriberäkningen. Om ni har samma problem så är det bara att pipa till så berättar jag hur man gör.

/J

2 kommentarer:

Tille sa...

Gick kaloriberäkningen upp när du slutade köra cykelpassen i Paint?

Johan Mölleborn sa...

Ja det var det som var felet. Har mailat Microsoft om problemet. I Photoshop är det enklare, det var ju där vi gjorde hela Miglia-turen.