Nytt program och nya tag.

Jag fick mitt nya träningsprogram i lördags. Det sträcker sig till mitten av juni och är ett snäpp upp från mitt förra. Som det verkar kommar jag kunna doktorera i tröskelpass i vår. Jag börjar med 4 tröskelpass i veckan, plus lite annat godis. Det är nog precis vad jag behöver för att inte blir ifråncyklad i sommar. När jag väl står på startlinjen med Conti-gänget borde vaderna vara sensuellt ådriga och hjärta och lungor stora som vintunnor.

Som småbarnsförälder är intervallpass den enda lösningen för att få till vettig träning. Även om det ser ut att vara mycket så blir det ganska få timmar totalt. Om jag hade kört spinning eller kört alla passen ute så hade jag fått kapa några pass och därmed riskerat att få skrika lucka och bli kränkt och skändad i sommar. Nu kommer jag förhoppningsvis bara bli skändad.
/J

7 kommentarer:

Niklas Källström sa...

Det är just det här som är det fina med upplägget, få timmar men ¤%&# effektivt. Mattias vet nått... ;)

//Niklas

Nypan sa...

Stor risk att du blir skändad i sommar. Verkligen- NOT! Möjligtvis av din fru när du inte gör tillräcklig nytta hemma, men på cykeln lär det gå mer än bra med den träning du lagt ner.

Tille sa...

Äsch, det där ser ju soft ut.

Johan Mölleborn sa...

Det ska bli riktigt skönt att komma ut på vägarna snart. Man blir ju lite knepig till slut när man sitter inne och gnuggar monark.

Anonym sa...

Tjena!

En nyfiken fråga bara, från en annan småbarnsförälder;
Hur många timmar i veckan rör det sig om?

//Luke

Johan Mölleborn sa...

Under vintern har jag kört 4-5 timmar per vecka. Nu när utecyklingen börjar så kommer det bli lite mer, och till slut mycket mer. :D

Men under vintern så kör jag bara 4-5 timmar i veckan. Ett vanligt spinningpass tar ju 2-3 timmar med resa, ombyte och väntetider.
/J

Tony sa...

Det där blir något att bita i. Kör hårt och vila än hårdare.
/Tony