Lätt som en plätt. Årslägsta... BildGoogle livet i loopar.

På vågen imorse stog 64,2 kilo blek farbror i kalsonger. Årslägsta. Jag bildGooglade på 64,2 för att hitta en rolig bild till bloggen och mitt bland alla random bilder på fula människor, brinnande bilar och konstiga tekniska attrapper fanns en bild på mig, sittandes på en Monark. Det känns som att internet börjar sluta sig som en falukorv runt mig som sakta växer ihop så det inte finns några ändar kvar. Jag är fast i en stor ring av korv. Men ändå, 64,2 måste ju ändå firas. Så jag fortsatte bildGoogla på 64,2 och stötte på den här bilden istället som jag tycker passar mycket bättre./J

11 kommentarer:

mattel sa...

stor skandal! jag kan inte öppna bilden så jag ser vad som står skrivet på dörren. kan den magra cyklisten göra något?! :)

Tille sa...

Jag det är lite av en korvring när din vikt och ditt VO2max är samma :-)

Johan Mölleborn sa...

Matte, jag sitter i händer på Google där så jag kan inte göra nånting. Skandal är ordet.

Tille, det är till och med förra årets VO2 så korven är mer än sluten vid det här laget.
/J

Tille sa...

Nu ska jag bara få upp min VO2max till 76 så blir jag också en korv.

Jonas sa...

mmmm... Cooper Tires

Linda sa...

Vaddå, skulle det där va nån slags perfekt bild eller vad? Hade dom inte lite stora öron?

Johan Mölleborn sa...

Det är ju en Corvette älskling. En sån som du vill ha. Jag såg inte ens tjejerna när jag la in bilden...

Dennis sa...

Nej, nej, nej. Definitivt inte en Corvette, möjligen en Honda NSX.

Googla på den så kanske en bild på din våg dyker upp. Vem vet?

Johan Mölleborn sa...

Du har rätt det var en NSX. Då kanske jag kollade på tjejerna ändå. ;)

Här är en länk till bilderna http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=131518&p=24

Patrik Skolling Möller sa...

Det är inte öronen som är stora. Bara tuttarna !!

Håkan G sa...

Inget går upp mot en pimpad Honda! Är det miljövänlig avfettning i flaskorna?