Cykling på förmiddan, tortyr på eftermiddan. Nu med bild!

Med risk att verka lite tjatig så hojade jag ut mot Bålsta idag. Nästan samma slinga som igår, och i förrgår. Idag var det nästan vindstilla och det var över 20+ när jag stack hemifrån klockan 08. Själva rundan är det inte mycket att skriva om egentligen. Jag tog inte ens nån bild. Men den var såpass mullig så jag var tvungen att skriva nånting i alla fall. 95 km och 3,5 timme i träningsdagboken.

Nu ska jag slänga in mig i duschen och sen åka till tandläkaren. Jag lyckades spräcka tanden som han rotfyllde förra veckan. Får se vad han hittar för verktyg att plåga mig med idag. Dyrt blir det garanterat. Den här veckan slipper jag nog köpa nya cykelskor.


Japp det blev dyrt. Det kostade mer än ett par skor, mer som en stuga på Gotland ungefär. Nu slapp vi åka dit i alla fall. Med facit i hand så kanske jag skulle gjort så som Tom Hanks gjorde i Cast away. Slå ut tanden med en skridsko och en sten. Det hade både varit billigare och tuffare. Lite mer randonné helt enkelt.

Nä nu ska jag sluta gnälla. Livet är bra mulligt ändå. Solen skiner och sommaren har precis börjat. Det väntar en massa härlig cykling och fler roliga cykelgrejer innan sommaren är slut. Mer om det senare.

Glad midsommar!

/J

14 kommentarer:

Anonym sa...

Skönt att det finns någon rättvisa i världen ;) Själv sitter man på jobbet och har det bra...

/Staffan

Johan Andersson sa...

Kan man inte köpa till en sån där treårs försäkring på lagningar?
Jag har inte hojat alls idag :o(

Tobbe Arnesson sa...

Borde ju gå på garanti kan man tycka. :(

Johan Mölleborn sa...

Det var bara en provisorisk lagning jag fick sist. Idag fixade han resten. Nästa vecka ska jag dit och få en krona på tanden också. Men jävlar vad dyrt det är. Betalade 4500.- idag och 1500.- förra veckan. Nästa vecka får jag nog ta ett sms-lån för att lösa ut mig därifrån.

Fikasvettot sa...

OK, det var synd om dig på eftermiddan.

Unknown sa...

Brukar väl ingå i olycksfallsförsäkring sånt där?
Tryghansa har pröjsat min krona som jag fick för några år sen.

/Magnus

Nypan sa...

Hellre trasiga tänder än att inte ha ett par specialized s-works räserpjuck.
Och inte fick du något bokmärke heller :-(

Markus sa...

Så jäkla bra bild hos tandläkaren!

Cykelbloggar sa...

Ouch! Hatar verkligen tandläkaren!! Iofs är det bra att man har en sjukdom som gör att man måste sövas varje gång man besöker honom (Free of charge) =)

Trist att det skall var så dyrt att besöka dem, att folk sedan undrar varför många tar en resa till Talinn och betalar en spottstyver mot för vad kostar i Svedala, får ju en att börja undra vart vi är på väg någonstans.

Trevlig midsommar till dig Johan trots tortyren!

Mvh
Admin / Cykelbloggar

Jocke sa...

Rotfyllningar är ett straff värre än döden. Har själv var till tandläkare 4 gånger senaste 7 veckorna med samma tand/rotfyllning som inte blir bra. 2 inbokade besök kvar. Inte betalat ännu. Kommer troligen bli sjukt dyrt

Markus Lindholm sa...

Det är snart dax för lite kvalitets söndagscykling i lungt och fint tempo ;)

Vi får styra upp nått framöver och rulla upp åt Sala hållet.

Tobbe Arnesson sa...

*garv* Underbar bild!

Har hört att tandvården i Thailand är både bättre och billigare än den svenska. Blivit vanligt att turister passar på under semestern.

Patrik Skolling Möller sa...

+1 på den bilden. Klockren!

Anonym sa...

Kostade det extra för att få tandläkaren att fota??
Om du skippat det kanske du kommit undan med halva kostnaden, eller tog han (hoppas hon) betalt i natura