Semestercykling i Bålstatrakterna.

Idag var första "riktiga" semesterdan så jag passade på att ta en liten cykelsväng efter dagislämningen. Drog på mig KBCK-kostymen, fyllde flaskorna med vatten och jonglerade ner 2 Rune-kakor i ryggfickan. Sen satte jag fart mot Bålsta. För att få några extra mil skarvade jag på med Ådö-slingan utanför Bro. Där var det fint som vanligt. I Bålsta körde jag över motorvägen vid Draget och fortsatte till I1-området.

Jag förstår att det måste vara sjukt intressant att läsa exakt vilka vägar jag körde, så därför kan jag avslöja att jag skarvade på med den korta stumpen in till Ängsjö också. Den biten tog jag på näst tyngsta växeln, 50/13, för att få nån sorts styrketräning. Efter 3 timmar och strax över 9 mil var jag hemma igen. En perfekt liten runda på semesterns första dag. Får se vilka äventyr livet bjuder på imorgon.

Tummen upp för semester.

/J

10 kommentarer:

Tille sa...

Så klart blev det vindstilla, strålande sol och fantastisk fincykling så fort jag var tillbaka på jobbet efter helgens katastrofrunda.

Ooooooorättvist!

Patrik Skolling Möller sa...

Mysigt. Ådö är Ådö. Jag tänkte jag skulle se om det finns några mysiga gamla bönder att flirta med i Kungsberga tidigt imorgon bitti.

-Skogling

Nypan sa...

Vindstilla och varmt var det även inne på kontoret där jag satt som en mumie hela dagen.

Tobbe Arnesson sa...

Du hann inte jobba länge innan det blev semester. ;)

Anonym sa...

Semester och kidsen på dagis......

Johan Mölleborn sa...

Jo sambon jobbar fortfarande och jag har en del ärenden på dagarna, utöver den här cykelrundan. Imorgon är sista dan på dagis för honom.
/J

Saltgurken sa...

Ja, det är intressant vilka vägar du cyklar på. Du får gärna lägga ut gps-spår i fortsättningen. Det låter intressant med cykling åt Bålsta-hållet. Själv cyklar jag nästan bara på Ekerö (det området kanske du hört talas om?) då jag inte vågar cykla ngn annanstans och inte hittar heller för den delen :)..

Bjorre sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Bjorre sa...

Blir det inget gubbnaket på den här bloggen snart så säljer jag internet

Tille sa...

Det är lugnt, bjorre! Säg inget till Mollo, men vi ska byta in honom mot en naken gubbflamsare på höstens Belgienresa.