Ekeröcykling med herr Ryckling.

Imorse när jag satt och planerade dagens cykelrunda pep det till i mobilen. Det var Skogling som undrade om jag var sugen på manligt sällskap ute på Ekerö. Javisst var jag det svarade jag och åt upp min ostmacka.

Ute på Ekerö var det som vanligt proppat med cyklister. Jag och Skogling gjorde så som män gör oftast. Mäter penis och tuppar sig mot varann. I en backe kom vi ifatt en kille med Girots rosa ledartröja på sig. Han hängde med och började surra. En trevlig prick som hade tävlat Iron Man för 12 år sen. Jag förstog det som att han var nåt halvproffs då.

Ett tag senare kom vi ifatt ett annat gäng. En blandad grupp med Hovet sub 7 och Valhall. När vi anslöt så höjde de tempot. De körde skönt, oprovocerade fartökningar och spurter. Sub 7-killen gjorde sitt bästa för att grilla sina polare. Tyvärr skulle vi åt olika håll efter ett tag så vi vinkade och tackade för sällskapet.

9 mil 0ch 3 timmar krafsade jag ner i träningsdagboken. Jag hann hem precis lagom tills Linda kom hem. Nu ska jag klippa gräsmattan.


Skogling kör uppknäppt.


Hett med cykling på Ekerö.


Orakad skitgubbe.


Tack Skoglingen för en stekhet runda.
/J

4 kommentarer:

Patrik Skolling Möller sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Patrik Skolling Möller sa...

Tack för idag. Du är stark som ett svin. Nu har jag fått i mig en Pilsner.

-Skogling

Ps. Jag körde inte en meter på Ekerö. ;)

Markus Lindholm sa...

Mysigt! Det är lite småbögigt att cykla på Mälaröarna faktiskt.

Tobbe Arnesson sa...

Klippa gräset?