Bilder från gårdagens cykling.

Trodde ni att jag skulle missa bilderna från gårdagens runda? Självklart inte, här kommer de. Jag cyklade in till stan och mötte upp gänget i Hornstull. Vi susade sedan ut mot Södertälje och runt Bornsjön. Riktigt bra tempo och skönt oprovocerade fartökningar. Efter 10 mil var jag hemma igen. Idag kändes det i benen att vi sprätte och ryckte i backarna. Fick vila från cykling. Vänster hälsena kändes lite ansträngd. Kanske inte så konstigt heller, jag har ju kört 7 rundor över 9 mil de sista 10 dagarna.

Bjorre var snyggast.

Skön kvällssol.

Nöjd skitgubbe som vanligt.
Tack för en riktigt härlig kväll.
/J

8 kommentarer:

Markus Lindholm sa...

vafan! Jag ser att Bjorre var den enda av er med lite stil.

Johan Mölleborn sa...

Jag sa ju det!
KBCK-dressen är svårslagen.

Anonym sa...

Nja, Bigmollo ser också ut ha lite schyssta kläder?

Anonym sa...

Vad gick snett egentligen? Alla skognissar blev landsvägskorvar plötsligt??

Patrik Skolling Möller sa...

Fan ni ser ut som ett gäng från PRO. Så läckra !! Jag var i Norge och kunde inte haka på. Tyvärr.

-Skogling

mattel sa...

björre var klart snyggast.. vi borde gjort en vit tröja också, för varma dagar. :)

Tobbe Arnesson sa...

Bjorre är alltid snyggast, möjligen undantaget om Ville är med.

Traveller sa...

Första gången jag ser mattel utan sina shorts. Man skulle kunna säga att han ser naken ut :-)

/schture