Redo för fredagsmys.

På lördag går Fredrikshofs 60-milare från Tumba. Just den dan har brorsan och hans fru fräckheten att fira sina 40-årsdagar med fest. Eftersom jag gillar både fest och långcykling så bestämde jag mig för att köra båda. Men då får jag cykla ensam på fredag istället. Randonné-generalen Bengt Sandborgh gav ok och skickade ett stämpelkort. Så imorgon sticker jag ut på min längsta ensamcykling. Det ska bli riktigt kul. Henrik och Åsa verkar ha rekat en bra runda igen. Man startar i Tumba och kör via Gnesta, Eskilstuna och Motala till Ödeshög vid Vättern där man vänder och kör hem genom Linköping, Norrköping och Sillekrog till Tumba igen. Vädret ser också ut att bli prima. Jag kommer som vanligt Twittra och blogga under rundan så ni har nåt att göra på jobbet. Med lite tur kommer jag i mål samtidigt som de andra startar på lördagen. GPSen är laddad med lithium-batterier och sadelväskan är proppad med Runes energikakor och koffeintuggummin. Jag tog ledigt från snickarjobbet idag för att kunna vila och packa hojen, men också för att kunna hämta och lämna på dagis och passa hunden. Vi hörs imorgon! /J

16 kommentarer:

Anonym sa...

Tänkte precis fråga dig när du egentligen tänkte köra.

Lycka Till! Hoppas rundan går bra för dig; vi ses på macken kl 6 på lördag :-)

/Toni

Tille sa...

Jag är sugen på det där. Eller kanske inte. Kanske lite rädd och nervös. Jag tar det lite senare, tror jag. Det är ju trots allt lite trevligare männsikor som ska cykla på lördag.

Björn sa...

Lycka till. Ser fram emot mycket kvitter.

PS. Svårt att hitta i Ö-götland? Ring mig;)

mattel sa...

ska bli kul att ses på lördag morgon. du får ge lite tips om var skyltarna står.

lycka till på rundan, det är ju inget snack om att vinet kommer bita bra på festen efteråt iaf. :)

vi kommer få en finfin runda tille.

Nypan sa...

Hoppas du får en bra resa med bra väder. Hälsa sällskapet att Assos krämen är beställd.
/N

Uppenbarligen... sa...

Lycka till! Det kanske kan bli lite Forrest Gump-grej av detta så att du får sällskap ut med vägen. Kommer det att bli några hemliga kontroller under rundan för dig?

Johan Mölleborn sa...

Tack tack. Det blir svårt att klaga på sällskapet i alla fall.

Tror inte det behövs några hemliga kontroller, det borde räcka med de 10 som redan finns. :)
/J

Patrik Skolling Möller sa...

132,13km är det längsta jag kört solo. 600 är jättelångt ! :o

Lycka till !

-Skogling

Tille sa...

Jag har fått nya gummihandskar och väntar bara på min "hemlig kontrollant"-legitimation från Bengt.

Vi ses på en mörk skogsväg!

Johan Andersson sa...

Jag vet inte ens vad jag ska säga.. Jag körde en solotur i morse på 80km och tyckte att det var bra..... Bajs..

Vic sa...

60 mil solo, pannbensträning.

Lycka till!

Fikasvettot sa...

Tokigt värre! Bon Voyage!

Anonym sa...

Sick ! :)
Cykla ett dygn ensam...

Ha en God tur :) :)

/Vito

Jocke sa...

Galet och coolt

Anonym sa...

Lycka till! Hoppas att allt går bra utan större missöden.

Amir sa...

gratulerar!
Starkt jobbat. Själv har jag också förhinder att köra 60 milaren i dag. Hade säkert hängt på dig om jag visste att du skulle köra ensamt.

Passar på att gratulera brorsan och hans fru på 40-årsdagen. Ha en trevlig fest.